KNJIGOBEŽNICA

Znanje & učenje | Sreda, 16.04.2014 | MC Ajdovščina

Svoj prostor v MC Hiša mladih Ajdovščina je našla tudi Knjigobežnica, kjer lahko odložite svojo knjigo, ki jo želite podeliti z drugimi bralci, hkrati pa iz zbirke knjig v hišici lahko izberete tudi katero zase. Najdete jo tik za vhodnimi vrati mladinskega centra. Želimo si, da bi vam lepo služila, predvsem pa, da bi jo uporabljali v velikem številu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt Knjigobežnice ljudi spodbuja k branju in medsebojnemu izmenjavanju knjig; svoj prostor ima odslej tudi v MC Hiša mladih Ajdovščina.

Pobudnica projekta Knjigobežnice v Sloveniji je bila Nina Kožar, ki  je ob predstavitvi projekta zapisala, da je ključna samoiniciativnost. Zato smo se projekta »samoiniciativno« lotili tudi v MC Hiša mladih Ajdovščina. Dobili smo ves potreben material za izdelavo omaric za knjige, ter tako sestavili knjižne omarico, ki je svoje mesto našla znotraj vhoda v MC Hiša mladih.

Obiskovalce tako spodbujamo k branju in medsebojnemu izmenjavanju knjig, kar je tudi vodilo projekta Knjigobežnice. »Oddaj knjigo, vzemi knjigo!«, zato vabljeni k prebiranju in prinašanju knjig!

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

1 + 4 =