Reiki za življenje, Reiki za vsak dan

Znanje & učenje | Sobota, 23.09.2017 ob 08:00 | MC Ajdovščina

V soboto, 23. septembra 2017, ob 8h zjutraj, vabljeni, da se nam pridružite v MC Hiša mladih Ajdovščina, ko bo na sporedu delavnica Reiki za življenje, Reiki za vsak dan. Priporočamo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reiki je univerzalna življenjska energija, ki jo pravzaprav že vsi poznamo, vendar je večinoma ne uporabljamo zavestno in z vso močjo. Reiki raztaplja bolečine in travme vseh vrst, vodi nas k poti samozdravljenja, nam odpira pot do naših potencialov in nam s tem kaže na čarobnost življenja.

V soboto, 23. 9. 2017 ob 8:00, se dobimo v učilnici Hiše mladih. Skupaj se bomo družili celih pet ur, do 13:00. Vabljeni vsi, ki vas ta tematika privlači. Potrebno ni nikakršno predznanje. Udeležite se lahko tudi tisti, ki že imate iniciacijo narejeno, pa bi radi obnovili in utrdili znanje in ojačali pretoke energij. Primeren je za vse, ki si želite sprememb in izboljšanje življenja.

Na tečaju bomo spoznali:Teoretični del: - Reiki skozi čas - Kaj je reiki in kako deluje - Reiki v vsakdanji uporabi - Stopnje in simboli - Prvi simbol: Cho-Ku-Rei - Reiki v praksi - Reiki tretma - Položaji rok - Razumevanje bolezni. Poleg teorije, bomo delali tudi praktično.

Prispevek za tečaj je 70 eur in vsebuje: (za dijake, študente in brezposelne: - 50%) - teoretični in praktični del, - priročnik prve stopnje - potrdilo o udeležbi, - uglasitev v prvo stopnjo Usui Reiki, - ponovno srečanje po treh tednih za izmenjavo izkušenj, delitev mnenj, izvajanje reikija.

Reiki je lahko v veliko pomoč pri izboljševanju ter utrjevanju psihičnega in fizičnega zdravja. Je močno orodje na poti osebne rasti. Je ena osnovnih tehnik, ki nam omogoča dvig vibracije in širjenje zavesti. Toplo vabljeni.

Informacije in obvezne prijave na: Verjemi.je@gmail.com

Tečaj vodim energetska terapevtka, mojstrica in učiteljica Usui Reikija Jana Kržišnik Makovec KiM

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

6 - 9 =