Predavanje o energijski komunikaciji

Znanje & učenje | Ponedeljek, 02.10.2017 ob 18:30 | MC Ajdovščina

V ponedeljek, 2. oktobra 2017, ob 18.30 uri, vabljeni v MC Hiša mladih Ajdovščina, na izjemno zanimivo predavanje, ki ga bo vodila Nevenka Žejn. Spregovorili in spoznali bomo energijsko komunikacijo. Priporočamo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spoznajte brezbesedni jezik, »čudežni« pripomoček, ki nam lahko pomaga na vsakem koraku, v vsaki situaciji. Udeležite se predavanja o ENERGIJSKI KOMUNIKACIJI, ki bo v ponedeljek, 2. oktobra 2017, ob 18:30h v MC Hiša mladih v Ajdovščini. Vabljeni, da se nam pridružite. Energijska komunikacija je komuniciranja srca, ki poteka avtomatsko in se ji ne moremo izogniti.

Če jo spoznamo in zavestno uporabljamo, si z njo lahko zelo olajšamo življenje. Je energijska prva pomoč, ko smo pred pomembnim sestankom, pred težkim pogovorom, pred nastopom v javnosti, pred pomembno odločitvijo, ko smo v stiski zaradi nerazumevanja otroka, partnerja,…

Pomaga nam na vsakem koraku. Poznala so jo že stara ljudstva (npr. Aborigini), o njen je pisal Nikola Tesla, z njo se danes ukvarja kvantna fizika (npr. ameriški institucija HEARTHMATH). Na predavanju boste spoznali osnove energijske komunikacije, kako deluje in kako jo lahko uporabite v vsakdanjem življenju.

Z vami bo Nevenka Žejn, praktik Tesla metamorfoze I, II in II, inštruktorica in terapevtka po metodi Life Technology, prejemnica certifikata kakovosti BIO-energijskega vpliva

Informacije na: nevenka.zejn@siol.net

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

3 + 6 =