Vabilo na komunikacijski dogodek Mreže Mama v MC Hiša mladih Ajdovščina

Znanje & učenje | Ponedeljek, 16.10.2017 ob 09:00 | MC Ajdovščina

Mreža MaMa nadaljuje s projekti strukturiranega dialoga in tako dosega kontinuirano delovanje na področju dialoga med mladimi in odločevalci. V mesecu oktobru bodo pripravili tri komunikacijske dogodke, ki bodo potekali na lokalni ravni in na katerih bo sodelovalo vsaj 42 sodelujočih v projektu Koalicija mladih. V ponedeljek, 16. oktobra se srečamo v Ajdovščini, v MC Hiša mladih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cilj delavnic je usposobiti novo generacijo aktivnih mladih z novimi veščinami, ki jim bodo omogočale dosego učinkovitega dialoga znotraj samega projekta koalicija mladih kot tudi sicer v vsakdanjem delu in življenju. S pridobitvijo veščin komuniciranja in veščin nastopanja bodo znali svoje pobude učinkovito podajati vsem ciljnim javnostim.

Komunikacijski dogodki so namenjeni prostovoljcem in mladinskim informatorjem v mladinskih centrih, zaposlenim v mladinskih centrih, dijakom srednjih šol, ki so vključeni v debatne, novinarske in multimedijske krožke in bodo izvajani pod strokovnim vodstvom dr. Dejana Verčiča in ekipe Mreže MaMa.

Komunikacijski dogodek se bo izvajal v Mladinskem centru Hiša mladih Ajdovščina, 16.10.2017 s pričetkom ob 9.00 in zaključkom ob 15.00.

 

Prijavnica: TUKAJ

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

1 - 5 =