Predstavitev tečaja angleščine za osnovnošolske otroke

Znanje & učenje | Četrtek, 23.11.2017 ob 18:00 | MC Ajdovščina

Vabljeni na predstavitev tečaja angleščine za osnovnošolske otroke “English Through Stories, Songs, and Games”, ki bo na sporedu v četrtek, 23. novembra 2017, ob 18. uri, v MC Hiša mladih Ajdovščina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na tečaju se otroci učijo in uporabljajo angleščino na sproščen, zabaven in ustvarjalen način, skozi interaktivno pripovedovanje zgodb, igre, pesmi, gibanje in ustvarjalne aktivnosti. Tečaj vodi Jean McCollister, naravna govorka angleščine in učiteljica z dolgoletnimi izkušnjami s skupinami tečajnikov vseh starosti in nivojev. Zadnja leta se ukvarja pretežno z oblikovanjem in izvajanjem tečajev za osnovnošolske otroke med aktivinimi počitnicami, v sodelovanju z organizacijami kot so CŠOD, Mladinski hotel Pliskovica, MDPM za Goriško, in drugi. V okviru tega pedagoškega dela je razvijala vrsto inovativnih aktivnosti za učenje tujega jezika v učilnici, na prostem in s pomočjo svojega psa, border collie Bamm Bamm.

Na predstavitvi boste spoznali Jean in Bamm Bamma in se seznanili s pristopom in vsebinami tečaja. Odgovorili bomo na vaša vprašanja in se dogovorili o terminih. Tečaj se bo začel v Ajdovščini v decembru oz. ko se zbirajo dovolj prijav za skupino.

Predstavitev je brezplačna in bo potekala v MC Hiša mladih, v četrtek, 23. novembra 2017, ob 18. uri. Zaželjene predhodne prijave na info@mc-hisamladih.si ali 041 945 392.

 

FESTIVAL HIŠE MLADIH 2017

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

8 + 8 =