Predavanje o energijski komunikaciji

Znanje & učenje | Petek, 12.01.2018 ob 18:00 | MC Ajdovščina

Vabljeni na ponovno predavanje Nevenke Žejn o energijski komunikaciji v večnamenski dvorani Hiše mladih. Spoznajte brezbesedni jezik, čudežni pripomoček, ki nam lahko pomaga na vsakem koraku, v vsaki situaciji. V petek, 12. januarja 2018, ob 18. uri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Energijska komunikacija je komuniciranja srca, ki poteka avtomatsko in se ji ne moremo izogniti. Če jo spoznamo in zavestno uporabljamo, si z njo lahko zelo olajšamo življenje. Je energijska prva pomoč, ko smo pred pomembnim sestankom, pred težkim pogovorom, pred nastopom v javnosti, pred pomembno odločitvijo, ko smo v stiski zaradi nerazumevanja otroka, partnerja. Pomaga nam na vsakem koraku. Poznala so jo že stara ljudstva (npr. Aborigini), o njen je pisal Nikola Tesla, z njo se danes ukvarja kvantna fizika (npr. ameriški institucija HEARTHMATH).

Na predavanju boste spoznali osnove energijske komunikacije, kako deluje in kako jo lahko uporabite v vsakdanjem življenju.

Z vami bo Nevenka Žejn, kreatorka evenL metode za samopomoč, praktik Tesla metamorfoze I, II in II, inštruktorica in terapevtka po metodi Life Technology, prejemnica certifikata kakovosti BIO-energijskega vpliva. Informacije na: info@evenlove.si

Predavanje je brezplačno, prijave niso potrebne.

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

0 + 7 =