Predavanje: Umetnost vzgoje samostojnih, odgovornih in zdravih otrok

Znanje & učenje | Četrtek, 22.02.2018 ob 18:00 | MC Ajdovščina

V čem je skrivnost vzgoje zares samostojnih, odgovornih, samozavestnih in zdravih otrok? Kako jih motivirati, razumeti in ohraniti dober odnos z njimi tudi, ko odrastejo? Naučimo se pravilno ravnati z njimi v različnih obdobjih njihovega razvoja in jim omogočimo, da postanejo najboljša verzija samega sebe. Vse to izveste v četrtek, 22. februarja 2018, ob 18. uri, v MC Hiša mladih Ajdovščina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Predava Andrej Pešec, univ. dipl. pol., ki kot strokovni sodelavec sodeluje s preko 100 vzgojno izobraževalnimi centri v Sloveniji in tujini.

Vsebina: - skrivnosti optimalne vzgoje - dinamika v odnosu z otroki v različnih starostnih obdobjih - kako otroke motivirati in spodbuditi k učenju - kje je pravo ravnovesje med strogostjo, razvajanjem in disciplino - trije tipi vzgoje - kakšne so vloge učiteljev, staršev in sorodnikov - kako primerno nagraditi in sankcionirati otroke - umenost dobrega odnosa z odraslimi otroki - vzgoja in enostarševske družine - vprašanja in odgovori ter diskusija.

Vstopnina: donacije (priporočeni prispevek 10e), dijaki, študenti in brezposelni - prostovoljni prispevek in/ali deljenje strani Znanje za življenje na vašem profilu ter povabila prijateljem.

Več na http://www.znanjezazivljenje.si/ in na https://www.facebook.com/znanjezazivljenje/?ref=ts&fref=ts.

Vedno dobrodošli, prosimo, povabite prijatelje, Vse dobro vsem še naprej.

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

3 - 0 =