Predavanje: Bitcoin in kriptovalute

Znanje & učenje | Torek, 27.02.2018 ob 18:00 | MC Ajdovščina

Kriptovalute so v zadnjih mesecih največkrat glavna tema pogovorov. Želja po hitrem zaslužku je ponesla njihovo vrednost visoko v nebo. Si želite izvedeti več o zadnjih trendih na področju kriptovalut ter pasti, ki vas lahko čakajo na podajanju v ta svet? Vabimo vas na drugi tovrstni dogodek v Ajdovščini. Z nami bodo govorniki z izkušnjami na področju kriptovalut. V torek, 27. februarja 2018, ob 18. uri, v MC Hiša mladih Ajdovščina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vsebina predavanja:

Domen Cigoj: Predstavil nam bo osnovne pojme in ozadje kroptosveta. Razčlenil bo kriptokovance na več različnih skupin, ter nam na preprost in kmečki način predstavil na katere pasti je potrebno biti pazljiv preden se podamo v ta turbolenten svet.

Domen Vidergar: XAURUM - PREDSTAVITEV NAJUSPEŠNJEŠE SLOVENSKE KRIPTOVALUTE Xaurum je edina kriptovaluta na svetu s konstantno naraščajočo podlago v fizičnem zlatu in je izum Blejca Gašperja Kende. Projekt je ugledal luč sveta že marca 2015 in v tem času si je ekipa nabrala izjemno veliko izkušenj, sam projekt pa v triletnem obdobju obstoja izkazuje najboljše rezultate med slovenskimi projekti, ko gre za rast vrednosti enote glede na začetno ponudbo kovanca, tako imenovani ICO, po trenutni ceni na borzi.

Dogodek je namenjen vsem, ki si želite izvedeti več o svetu kriptovalut in podrobneje spoznati edinstven svetovni projekt, ki je skupaj z ostalimi prodornimi projekti postavil Slovenijo med vodilne države v eni od najhitreje rastočih panog na svetu.

Pridružite se nam v torek, 27. februarja 2018 ob 18. uri, v MC Hiša mladih Ajdovščina.

Na dogodek se je potrebno prijaviti. Prijave sprejemamo na INFO@MC-HISAMLADIH.SI

Vstop prost!

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

6 + 2 =