Delavnica vloganja // Klementina 2018

Znanje & učenje | Petek, 06.04.2018 ob 17:00 | MC Ajdovščina

Pravijo da je vloganje poklic prihodnosti. Razmišljate, da bi tudi sami pričeli s snemanjem vlogov? Potem bo naša delavnica kot nalašč za vas. Z vami bodo Marija Zmosta, Barbara Slukan in Anja Suska. Udeležba je seveda brezplačna. V petek, 6. aprila 2018, ob 17. uri, v MC Hiša mladih Ajdovščina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ste že slišali za Anjo Susko, Marijo Zmosta in Izi lajf z Barbaro? Ste katero od omenjenih deklet že kdaj videli, kako hodi po mestu in govori v kamero, ki jo drži pred sabo (ter si ob tem mislili: »Ta je padla z lune«?). No, v resnici gre za čisto običajna primorska dekleta, ki se malo za šalo, malo zares ukvarjajo z VLOGANJEM, (oz. video bloganjem), ki je dandanes vedno bolj priljubljeno pri mladih in starih. Vas zanima, kako pride do videa na Youtubu? Kako se videe montira? Kako sploh pride do tega, da nekdo začne z vloganjem, in kje dekleta dobijo ideje za videe, ki jih ustvarjajo?

Vse to in še več lahko izveste na delavnici vloganja, ki se bo odvijala v petek, 6. aprila 2018 v Mladinskem centru v Palah v Ajdovščini v sklopu Festivala Klementina. Z dekleti se boste lahko bolje spoznali, jih kaj povprašali, predvsem pa se boste lahko v njihovi družbi preizkusili v čisto pravem snemanju vloga, ki bo objavljen na Youtubu. Se vidimo? ITAK!

Udeležba je brezplačna, zaželjene pa so prijave na INFO@MC-HISAMLADIH.SI

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

2 - 5 =