Sodeluj v kampaniji »Delam za nedoločeno rast«

Znanje & učenje | Petek, 04.05.2018 ob 12:00 | MC Ajdovščina

Na Mreži MaMa pričenjajo z izvedbo kampanje “Delam za nedoločeno rast”, ki so jo v sklopu projekta Koalicija mladih, ki naslavlja temo strukturiranega dialoga ter s tem krepi aktivno državljanstvo, soustvarjali skupaj z mladimi. Mladi udeleženci projekta so izpostavili različna razmišljanja, strnjena v tematskem vprašanju kampanje: (Za)kaj se mladim splača delat? Z iskanjem odgovorov na to vprašanje kampanja poudarja pomen aktivnega vključevanja mladih v družbene procese in skuša mlade napeljati k razmisleku od delu kot vrednoti, pri čemer se osredotoča predvsem na (z delom) pridobljene izkušnje in veščine, ki spodbujajo rast in krepijo kompetentnost mladih ljudi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako lahko kot mladinski center prispevamo k uspehu kampanje?

Kampanja poteka na socialnem omrežju Instagram, kjer bodo mlade najprej nagovarjali ambasadorji, aktivni mladi, ki bodo svoje videe z odgovorom na vprašanje (za)kaj se splača delat, pod hashtagom #DelamZaNedoločenoRast objavili na Instagram profilu Mreže MaMa. V okviru kampanje bomo mlade preko različnih komunikacijskih kanalov spodbudili, da posnamejo svoj video z odgovorom na vprašanje. Na tej točki je vaše sodelovanje ključnega pomena.

Pridobivanje mladih in spodbujanje k sodelovanju sta pomembna elementa za uspešno izvedbo kampanje, zato mlade v mladinskih centrih pozivamo k snemanju kratkih videov na temo (Za)kaj se mladim splača delat. Video naj bo dolg približno 15-20 sekund, posnet s telefonom, rdeča nit pa naj bo razmislek o tem, kaj mladi z delom pridobijo. Mladi naj posnete videe objavijo na svoj Instagram profil in jih označijo s hashtagom #DelamZaNedoločenoRast. Poziv mladinskim centrom za sodelovanje v kampanji.

 

mreža mama logo

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

7 + 7 =