Popotniško novinarstvo: Odpri oči, spoznaj svet in sebe - delavnica

Znanje & učenje | Četrtek, 21.06.2018 ob 17:00 | MKC Hiša mladih Ajdovščina

V četrtek, 21. junija 2018, ob 17. uri, vas vabimo v MKC Hiša mladih Ajdovščina, na zanimivo delavnico, ki jo pripravlja Socialna akademija. Z delavnico želimo odpreti okno v svet čuječega potovanja na temeljih slogana Popotniškega novinarstva Potuj, misli, deli. Pa naj bo to potovanje po širnem svetu, ali pa le po domačih krajih. Delavnica je brezplačna. Vabljeni.

 

 

 

 

 

 

 

»Lahko ti rečejo, da zapri usta, ne morejo pa te ustaviti, da bi si izoblikoval svoje mnenje.« (Ana Frank) Smisel popotovanj je spoznavanje sveta in potovanje k samemu sebi. Na potovanjih se ti zgodi ogromno stvari, srečanja z različnimi ljudmi, okoliščine, ki te silijo izven cone udobja. S tem se spreminjaš, prilagajaš, rasteš in odpiraš novim doživetjem in pogledom.

Na delavnici se bomo posvetili raziskovanju zunanjega sveta in tega, kako na stvari pogledati drugače in s kritičnim pogledom. Osredotočili se bomo na to, kako svet vidimo in doživljamo ter na to, kakšen vpliv ima to nate, na tvoj notranji svet, mišljenje, čutenje in nenazadnje tudi vedenje.

Z delavnico želimo odpreti okno v svet čuječega potovanja na temeljih slogana Popotniškega novinarstva Potuj, misli, deli. Pa naj bo to potovanje po širnem svetu, ali pa le po domačih krajih.

Delavnica je brezplačna, v Hiši Mladih ste dobrodošli vsi mladi in mladi po srcu! Začnemo v četrtek, 21. junija od 17h do 19h.

Prosimo, da se na dogodek prijaviš do srede, 20. 6. do 20.00 preko e-poštnega naslova tjasa@popotniskonovinarstvo.si in nam pošlješ naslednje informacije --> Ime in priimek: Starost: Status (dijaka / študenta / zaposlen / brezposeln ...

Pridi in odpri svoje oči. *Namen Popotniškega novinarstva je okrepiti kritično razmišljanje in družbeno aktivacijo. Spodbuja mlade k potovanjem, zavestnem opazovanju sveta, zavzemanju stališč o družbenih vprašanjih, smiselni uporabi in odnosa do novih medijev.

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

3 + 5 =