Vsi dogodki

Učenje kitare v MC Hiša mladih

Znanje & učenje | Ponedeljek, 30.01.2017 | MC Ajdovščina

V Mladinskem centru Hiša mladih Ajdovščina bomo, v primeru zadostnega števila prijav, organizirali tečaj učenja klasične kitare, ki ga bo vodila Mojca Bence. Če ste zainteresirani nam to čimprej javite na naš elektronski naslov info@mc-hisamladih.si. Tečaj bo potekal ob ponedeljkih, v popoldanskih urah.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Učenje kitare poteka individualno po eno šolsko uro (45 minut) enkrat na teden,v popoldanskem času. Delamo po programu za nižje glasbene šole, ter po njihovih učbenikih, tako da zares zajamemo vso potrebno snov za določeno šolsko obdobje. Med letom in/ali ob zaključku imamo tudi nastope, da pokažemo pridobljeno znanje in pridobimo izkušnje tudi na tem področju.

Moje ime je Mojca Bence, rojena 4.3.1987 v Šempetru pri Novi Gorici.V srednjo šolo sem hodila v Ajdovščino program Gimnazija. Po končani maturi sem se vpisala na Ljudsko univerzo ter tam zaključila še program Gostinski tehnik. Leta 2007 sem se nato vpisala na fakulteto za varnostne vede v Ljubljani, vendar študija nisem še povsem zaključila. Klasično kitaro sem začela igrati v osnovni šoli. Šolala sem se v Glasbeni Šoli v Ajdovščini in tam tudi zaključila nižjo glasbeno šolo. Potem sem znanje pridobivala na privatnih lekcijah po programu za srednjo glasbeno šolo. V letih 2010 – 2013 sem bila članica kitarskega orkestra v Ajdovščini. Od januarja 2016 pa sem članica kitarskega orkestra v Gorizi ( Gorizia guitar orchestra). Nastopam predvsem z orkestrom, včasih imam tudi kašen manjši solo nastop. Vsako leto se udeležujem mastrclassov tako pri nas kot v tujini, pri priznanih profesorjih klasične kitare ( Pier Luigi Corona, Monica Bulgarelli, Marko Feri, Paolo Pegoraro, Anton Črnugelj, Andrej Grafenauer,…) in tako pridobivam nova znanja iz tega področja. Trenutno se izobražujem pri profesorju kitare na akademiji v Trstu , Pier Luigi Corona, ter se pripravljam na sprejemni izpit. Kitaro poučujem že 5 let, po programu za nižje glsbene šole, otroke in mladostnike od 7 – 16 leta starosti. Pripravljam tudi na letne izpite iz posameznih razredov na državnih glasbenih šolah, tako da lahko pridobijo uradno potrdilo. Vodim tudi pripravo na tekmovanja,nastope iz klasične kitare.

PRIJAVE IN INFORMACIJE NA: INFO@MC-HISAMLADIH.SI

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

9 - 0 =