Vsi dogodki

Kinodejka - Filmi pod zvezdami v MC Hiša mladih

Zabava & prosti čas | Četrtek, 24.08.2017 ob 22:00 | MC Ajdovščina

Po zaslugi ajdovskega kluba študentov imamo občani že vrsto let možnost uživati v poletnih kino predstavah pod zvezdami. Na parkirišču pred Hišo mladih se boste lahko tudi v tem poletju nagledali odličnih filmov, prvič pa boste uživali že v četrtek 20. julija in nato vse do 24. avgusta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Že peto leto zapored so v Ajdovščini četrtkovi poletni večeri rezervirani za kino na prostem. KAŠev projekt Kinodejka s 20. julijem prinaša nov paket slovenske filmske klasike v kombinaciji s sodobnimi kino uspešnicami. Parkirišče pred MC Hiša mladih bo ponovno spremenjeno v filmsko prizorišče na prostem, kjer bo lahko vsak udeleženec označil svoj sedež z »dejko« ali blazino in užival ob predvajanju brezplačnih filmskih projekcij. Letošnji nabor filmov bo lahko zadovoljil marsikatero željo, saj nas čaka šest uspešnic najrazličnejših žanrov iz različnih obdobij.

Poletne kinodvorane so v zadnjih letih postale stalnica skoraj vseh večjih mest po Sloveniji, veseli pa smo, da jo lahko ponudimo tudi v Ajdovščini. Od 20. julija do 24. avgusta ste vsak četrtek ob 22.00 lepo vabljeni na parkirišče Mc Hiše mladih. V primeru mrzlega in deževnega vremena bodo projekcije preselili na drugo stran stene, v Bar Hiša Mladih, kjer bodo dejko zamenjali udobni fotelji.

Spored filmov:

kinodejka 2017 spored

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

9 - 2 =