Vsi dogodki

Kašev Letni vrt 2017

Zabava & prosti čas | Nedelja, 27.08.2017 ob 22:00 | HIŠA MLADIH

Kot že tolikokrat bo tudi letos za poletni utrip v mestu poskrbel Klub ajdovskih študentov in njihov tradicionalni Letni vrt. Tudi letos z bogatim programom, ki bo trajal od 4. pa vse do 27. avgusta. Vabljeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parkirišče pred Mladinskim centrom in hotelom Hiša mladih v ajdovskih Palah se bo tudi letos spremenilo v živahno plesišče in prostor za druženje, manjkalo pa ne bo niti zanimivih delavnic in degustacij.

Vse skupaj se bo začelo v petek, 4. avgusta, z ajdovsko punk rock zasedbo Odprava Zelenega Zmaja in Perom Lovšinom s Španskimi borci, v nedeljo pa bo nastopila še domača šansonjerka Lara Jankovič.

Drugi vikend KAŠevega Letnega vrta bodo za zabavo skrbeli priznan kantavtor Rudi Bučar z Istrabendom, pop-rock skupina ReRum in slovenska glasbena legenda Tomaž Domicelj.

Tretji vikend bo mešanica rapa, hip-hopa ter dalmatinskih melosov v kombinaciji s slovensko glasbo – v petek bosta na odru priljubljena Nipke in Trkaj, v nedeljo pa k nam prihaja skupina mladih fantov Klapa Planta iz Vipave.

Zadnji avgustovski vikend bodo za dobro glasbo skrbeli ena najbolj popularnih soul-blues-rock skupin na slovenski glasbeni sceni Hamo & Tribute 2 Love ter kitarska trojica Blue Town's Radio. Poletju bomo pomahali v slovo v nedeljo, 27. avgusta, z mlado primorsko skupino Nesesari Kakalulu, ki je letos nastopila na največjem hrvaškem festivalu popularne glasbe INmusic.

Pester izbor izvajalcev bo zagotovo popestril ajdovske poletne večere, prav tako pa tudi program sobotnih delavnic in nedeljskih degustacij.

Več na: KAŠEV LETNI VRT

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

1 + 9 =