Vsi dogodki

Koncert: Prismojeni profesorji bluesa

Zabava & prosti čas | Petek, 11.05.2018 ob 21:00 | Bar Hiša mladih Ajdovščina

Super koncertno sezono v MKC Hiša mladih nadaljujemo v petek, 11. maja 2018, s super slovensko zasedbo Prismojeni profesorji bluesa. Vabljeni v našo družbo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glasbeno-žanrsko vijuganje in neobremenjenost, apokaliptični kitarski rifi, zvočne vibracije, ki spravljajo publiko v svojevrsten trans, zen atmosfera, virtuozno preigravanje glasbenih inštrumentov, domiselna improvizacija, srce in duša na odru ... To je nekaj elementov, ki jih bratovščina prismojeno dobre glasbe, skupina Prismojeni profesorji bluesa, ponuja občinstvu vsakič, ko se pojavi na takšnem ali drugačnem koncertnem prizorišču. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da so »prismojenci« že neštetokrat dokazali, da več kot odlično poznajo sestavine recepta tako dobre glasbe kot samih koncertov ter znajo iz slednjih ustvariti prave pravcate glasbene poslastice in mojstrovine.

Od leta 2008/09, odkar skupaj ustvarjajo navdušujoče zvočne kreacije, jih je slovenski glasbeni svet lahko dodobra spoznal. Svoj »PPB were here« pa so v letu 2016 pustili tudi na uspešnem tromesečnem gostovanju v ZDA in več koncertih po Evropi. Kaj je torej resnično prismojenega v povezavi z njimi? Pravzaprav je poleg njihovega imena prismojeno zgolj to, če vam jih še ni uspelo spoznati, kot tudi to, če še niste seznanjeni z mitom o vseh kaj-ih, kdaj-ih in kako-jih, ki so se zvrstili eden za drugim, da se je četverica formirala v današnjo profesorsko postavo. Marca letos je izšel tudi njihov nov studijski album z naslovom Wacky Blues Professors, katerega bodo predstavili tudi v MC Brežice.

Prismojeni profesorji bluesa so: Julijan Erič - Vokal, Kitara Miha Erič - Vokal, Ustna Harmonika, Saksofon, Lap Steel Kitara Zlatko Djogič - Vokal, Bobni Miha Ribarič - Vokal, Bas kitara

 

Vstopnina:

Dijaki, študentje - 6€

Ostali - 8€

 

BAR HIŠA MLADIH AJDOVŠČINA //PETEK, 11. MAJ 2018 // 21h

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

9 - 9 =