Vsi dogodki

BIT9BEAT - Galerija Vipavski Križ

Zabava & prosti čas | Sreda, 08.08.2018 ob 19:00 | Galerija Vipavski Križ

Ponovno je čas za gostovanje Mladinskega kulturnega centra Hiša mladih v Vipavskem Križu, natančneje v Galeriji Vipavski Križ. Oglejte si umetniški projekt BIT9BEAT, ki je tokrat posvečen fotografiji in iskanju utripa Vipavske doline. Razstava bo na ogled do začetka meseca avgusta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mladinski kulturni center Hiša mladih je pripravil že deveti umetniški projekt BIT&BEAT, ki se je kot vedno zgodil v enem izmed najlepših kotičkov Vipavske doline, v Vipavskem Križu. Bit&Beat je umetniški projekt Mladinskega kulturnega centra Hiša mladih, s katerim želi mladim ponuditi nove priložnosti, hkrati pa dodati svoj košček v mozaik turistične in kulturne ponudbe Vipavskega Križa.

Po likovnem in fotografskem ustvarjanju, zvočnih instalacijah, blogovskih zapisih, poeziji, kiparskih stvaritvah, ki so čez dan nastajali, zvečer pa se na razstavah, instalacijah, prireditvah predstavljali obiskovalcem, je letošnji Bit&Beat ponovno posvečen fotografiji. Tokrat na malce drugačen način, z  pridihom umetniške inšatlacije. Osrednja tema letošnjega projekta je fotografija, k sodelovanju smo povabili več mladih fotografov in fotografinj, ki so v svoj fotoobjektiv poskusili uloviti utrip Vipavskega Križa. Utrip pa bo z vašo pomočjo lahko odšel v širni svet.

Utrip Vipavskega Križa so v svoj objektiv ulovili:

LINA ČEBRON

PIA STARIČ

NASTJA HVALA

ROK ČEBRON

KLEMEN BIZJAK

INGRID PAVŠIČ

POLONA IPAVEC

ANITA FERJANČIČ

MATJAŽ COTIČ

AMINA MUNJAKOVIĆ

BOŠTJAN VOLK

ANA ROJC

ANA RUDOLF

JERNEJA SAMEC

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

3 - 0 =