Koncert: JARDIER // Klementina 2018

Zabava & prosti čas | Petek, 13.04.2018 ob 21:00 | MC Ajdovščina

V organizaciji Mladinskega centra Ajdovščina bo v petek, 13. aprila 2018, na odru Bara Hiša mladih, nastopila odlična slovenska glasbena zasedba, skupina Jardier. Zagotovo eden izmed koncertnih vrhuncev leta v Ajdovščini. Vabljeni. Dogodek bo potekal v okviru Festivala Klementina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skupina Jardier sodi med najbolj obetavne skupine na slovenskem glasbenem prizorišču. Njihovo glasbo zaznamujejo skladbe v katerih prevladuje izrazit, pripoveden vokal avtorja ter pevca Alexa, okoli katerega band v živo gradi premetene in sodobne aranžmaje, obenem pa ohranja prizvok tradicije. Jardier so oktobra leta 2015 izdali prvi album, ki je naletel na pozitivne odzive tako javnosti kot glasbenih kritikov. Med številnimi koncertnimi prizorišči po Sloveniji so kar nekajkrat nastopili in se predstavljali tudi v tujini, med drugim v Franciji, Avstriji, Madžarski, nazadnje pa so se predstavljali na festivalu Eurosonic na Nizozemskem.

Alex Raztresen / vokal, kitara

Andrej Zavašnik / bobni

Jure Pohleven / sintetizator, kitara

Dejan Slak / bas

Borut Perše / kitara

 

PETEK, 13. APRIL 2018 // 21h // BAR HIŠA MLADIH AJDOVŠČINA

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Jardier je dinamičen in organsko zveneč (indie) rock bend, katerega glasba delno vleče navdih iz folk glasbe, obenem pa se nagiba k močnejšim ritmom. V ospredju je izrazit vokal pevca, ki je podprt s prostorskimi zvoki kitare in sintetizatorja.

Čeprav je Jardier dokaj nov band, zasedbo sestavljajo izkušeni glasbeniki – Alex Raztresen, Andrej Zavašnik, Borut Perše, Dejan Slak in Jure Pohleven, ki prihajajo iz zasedb, kot so Moveknowledgement, Srečna Mladina, BHC …

 

PETEK, 13. APRIL 2018 // 21h // BAR HIŠA MLADIH AJDOVŠČINA


Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

6 + 9 =