Standup večer v Baru Hiša mladih

Zabava & prosti čas | Sobota, 21.10.2017 ob 21:00 | Bar Hiša mladih Ajdovščina

V soboto, 21. oktobra 2017, ob 21h, bo v Baru Hiša Mladih v Ajdovščini ponovno čas za kopico smeha. Nadaljujemo namreč z rednimi standup večeri. Tokrat vas bodo zagotovo do solz nasmejali Blaž Curk, Jan Kreuzer in Sašo Stare. Vabljeni, vstop je seveda prost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sašo Stare je improvizator, komik in voditelj resnih in zabavnih prireditev. Kot scenarist in animator publike je na POP-TV sodeloval pri oddajah Vid in Pero Šov in Slovenija ima Talent, na TV Slovenija pa ga je bilo moč zaslediti v oddajah Z glavo na zabavo in VIdeozid. V svojo komedijo nenehno vključuje tudi improvizacijo, zato gledalci pred njim nikdar niso povsem varni.

Jan Kreuzer je stand-up komik, ki publiki na svojih nastopih podaja svojevrstno videnje tematik kot so medosebni odnosi, odraščanje, človeška neumnost in seks. Predvsem seks. V polnem sijaju zasije pred svobodomiselno študentsko publiko, z veseljem pa nasmeji tudi zrelejše ljudi ter otroke in njihove mamice. Predvsem mamice. S komedijo se ukvarja od leta 2013. V tem času se je predstavil publiki širom Slovenije, med drugim tudi festivalu Panč, Lent in Trnfest pa tudi s svojo polurno TV specialko v okviru oddaje Planet smeha na Planet TV.

Blaž Curk je študent, ki je sam sebi najhujši sovražnik. Ambicije, lenoba in paranoja zavito v eno, z zdravim dotikom depresije. Ker pa prihaja iz Primorske točno ve, kje je cesta...Porkodijo!

 

VSTOP PROST!

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

4 - 4 =