Standup večer v Baru Hiša mladih Ajdovščina

Zabava & prosti čas | Sobota, 04.11.2017 ob 21:00 | Bar Hiša mladih Ajdovščina

Nadaljuje se sezona Standupa v Baru Hiša mladih Ajdovščina. V soboto, 4. novembra 2017, ob 20h, bodo naš oder zasedli Tin Vodopivec, Kaja Grozina in Rok Škrlep. Vstop je seveda brezplačen.

 

 

 

 

 

 

 

Tin Vodopivec, eden naših najuspešnejših komikov, se je lotil edinstvenega, malce norega, mednarodnega izziva, ki ga bomo lahko spremljali preko medijev, družabnih omrežij in video reportaž! Z idejo, da je smeh univerzalni jezik, se je Tin lotil Izziva 777, kjer bo v 7 zaporednih dneh izvedel nastop stand-up komedije v 7 različnih jezikih v 7 državah. V času od 1. do 7. decembra bo tako nastopal v Londonu, Parizu, Berlinu, Varšavi, Skopju, Beogradu in Ljubljani - kjer bo zaključni večer v Cankarjevem domu. “Čas je za povezovanje in podiranje meja … pridružite se mi na poti tudi vi,” pravi Tin Vodopivec, ki je kljub mladosti že stari maček na slovenski stand up sceni. Svoj krst na odru je doživel že leta 2006, od tedaj pa zbral več kot 1500 nastopov po vsem svetu - Od Los Angelesa, Helsinkov, Stockholma, Dunaja, Budimpešte, vseh večjih mest na Balkanu pa vse do Južne Afrike, kjer je nazadnje gostoval na festivalu v Johannesburgu. Na tekmovanju “The Funniest Person in the World” se je uvrstil med 20 finalistov iz celega sveta, nazadnje pa smo ga lahko gledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom, s katero sta prepotovala Slovenijo po dolgem in počez in napravila 100 ponovitev.

Rok Škrlep je mladi up stand up komedije, ki prihaja iz Kranja. Študent filofaksa vas bo v dobro voljo spravil že s svojo prikupno zmedenostjo, smislom za improvizacijo in simpatičnim humorjem. Kljub svoji mladosti pa je od leta 2013 nanizal že več kot 150 nastopov po Sloveniji. Bil je tudi zmagovalec treh komičnih spopadov in si je s tem prislužil naziv »roast masterja«. Njegov humor sega od povsem prikupnih šal do kakšne tudi malo bolj začinjene. Zna se zgoditi, da bo na odru padel tudi kakšen glasbeni vložek.

Kaja Grozina je mlajša sila v komičnih vrstah, prihaja iz Krškega. In mi ji verjamemo, da nima posledic. Niti malo.

 

SOBOTA, 4. NOVEMBER 2017 // 20h // BAR HIŠA MLADIH AJDOVŠČINA

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

7 - 9 =