Standup večer v MC Hiša mladih Ajdovščina

Zabava & prosti čas | Sobota, 16.12.2017 ob 21:00 | Bar Hiša mladih Ajdovščina

Standup leto 2017 bodo na odru Bara Hiša mladih zaključili trije odlični in mladi slovenski standup komiki, Matic Kokošar, Žan Papič in Marko Žerjal. V soboto, 16. decembra 2017, ob 21. uri. Vstop je seveda prost. Vabljeni.

 

 

 

 

 

 

 

Žan Papič je Kraševec. Če ne veste, kaj to pomeni, ne poznate nobenega Kraševca. Je oseba, ki bi ga z eno roko božali, z drugo pa mu delili klofute, ker si oboje istočasno zasluži. Po odpravi v Avstralijo se je vrnil še bolj nabrit kot prej. Včasih je tekal za žogo brez razloga, kot pes, a se je nekega dne vprašal zakaj, in nehal. Prijatelj Srečka Kosovela, dvojnik Sylvestra Stalloneja, bivši nogometaš, občasni filozof, ki med "razmišljanjem" doživlja kratke stike med levim in desnim polom možganov, je razumljiv in smešen samo na odru. Je voditelj RTV oddaje Ambienti, po novem pa ga lahko vidite tudi v komediji Buh pomagej, ki navdušuje z gostovanji po vsej Sloveniji.

Marko Žerjal je komik iz Kopra. V njegovem humorju se najde nekaj za vsakega... užalit. Po principu "če jih nasmeješ te ne ubijejo" (b)analizira teme od politike, religije, feminizma do športa in seksa, kot zaveden primorec pa vse skupaj splakne še z dobro dozo črnega.

Matic Kokošar je študent in nekdanji metalec, ki rad pove dogodivščine iz študentskih domov Rožni Dolini. Prihaja iz srca Baške Grape, k srcu pa mu je prirasel tudi študentski dom, čeprav študentke zahajajo pretežno k njegovemu cimru.

 

SOBOTA, 16. DECEMBER 2017 // 21h // BAR HIŠA MLADIH AJDOVŠČINA

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

3 + 2 =