Standup večer v MC Hiša mladih Ajdovščina

Zabava & prosti čas | Sobota, 24.02.2018 ob 20:00 | Bar Hiša mladih Ajdovščina

Ponovno je čas za dozo smeha v MC Hiša mladih Ajdovščina! V soboto, 24. februarja 2018,ob 20. uri, vas bodo na odru Bara Hiša mladih zabavali: Armin Čulić, Eva Virc in Gašper Bergant. Vstop je prost, lepo vabljeni.

 

 

 

 

 

GAŠPER BERGANT je najopaznejši domači stand-up komik mlajše generacije in soustvarjalec TV-serije Skečoholiki. Ljubezen do humorja ga je speljala od faksa, ljubezen do žensk pa stran od razuma. Je mešanica prijetno agresivnega medveda ter premalo povoženega dihurja in redno podira meje sprejemljivega. Savinjčan ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Občinstvo osvaja s črnim humorjem in navidezno neobzirnosjo, zase pa ne misli, da ima naglas ali, da je z njegovim razmišljanjem kaj narobe. Tako prikupno neobziren je, da občinstvo po nastopih ne ve ali bi ga posvojilo ali bi ga s skupnimi močmi odpeljalo na psihiatrijo.

EVA VIRC

ARMIN ČULIĆ Armin Čulić, rojen v tujini (na Jesenicah). Ni vaški fant, ki zbija šale za šankom v gostilni, ampak je fant, ki opazuje dogajanje okoli sebe in se vanj skuša vživeti. Ljudje se ga predvsem zapomnijo zaradi njegove iskrenosti na odru in prelepega jeseniškega slenga. Svoj material predvsem črpa iz svojega življenja, saj se mu kljub dobrosrčnosti zgodijo banalne stvari v vsakdanjem življenju. Ljudje ga vidijo kot zelo odprtega in entuziastičnega človeka oz. kot ga kliče njegov šef iz fabrke, "ambiciozen Šaban".

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

9 - 9 =