Standup večer v MC Hiša mladih Ajdovščina

Zabava & prosti čas | Sobota, 17.03.2018 ob 21:00 | Bar Hiša mladih Ajdovščina

Čas je za novo dozo smeha v Baru Hiša mladih Ajdovščina in čas je za nov standup večer. Nasmejali vas bodo Rok Bohinc, Nejc Šmit in Dino Kapetanovič. Vstop je seveda prost. Se vidimo v soboto, 17. marca 2018, ob 21. uri, v Baru Hiša mladih Ajdovščina.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rok Bohinc se je rodil leta 1987, kar pomeni, da je »na žalost« za las zgrešil zlato generacijo černobilovcov. Po izobrazbi je univ. dipl. komp. in prof. soc., na diplomi, ki je ponos cele družine pa se sedaj nabira prah. Rok večino časa nameni improvizacijskemu gledališču, stand up komediji in pisanju kratkih zgodb ter scenarijev. Videli ste ga lahko na RTVju v oddajah Razred zase in Osvežilna fronta ter na različnih odrih po Sloveniji, med drugimi tudi v SNG Operi, SNG Drami, Slovenski filharmoniji in v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

Nejc Šmit je improvizator, stand-up komik, radijski voditelj in glasbenik. Diplomirani psiholog, ki pravi, da še vedno ne ve kaj je narobe, ko punce rečejo: »nič ni narobe«. Svet vidi barvito, kljub temu da je barvno slep. Je Gorenjec, ki ne »špara« s šalami in smehom. Besedi, ki ju največkrat uporabi, sta »kul« in »dbest«. Če ravno razmišljate, “od kod že tegale poznam”, potem obstaja možnost, da ste ga prepoznali iz TV ekranov iz oddaj Ema 2015, Vse je mogoče, Popšop. Če pa to ni to, se ga pa verjetno spomnite po njegovem slavnem stavku: "Kralji ulice mogoče?"

Dino Kapetanovič je dolgoletni poznavalec odra, standup nastopov je imel pa le za ščepec. Tokrat se bo vrnil na standup oder po dvoletni pavzi, ker je rekel, da ima stvari za povedat. Pri njem nikoli ne veš, v katero smer se bo pogovor obrnil. Pravi, da so mu najboljši nastopi tisti, ko se ljudje smejijo ali pa tisti ko se nihče ne smeji. Obljubil nam je, da bo poskrbel za primer tistega prvega.

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

7 - 6 =