Nagradni Fotokros: ART PHOTO // Klementina 2018

Zabava & prosti čas | Četrtek, 12.04.2018 ob 12:00 | MC Ajdovščina

V Mladinskem centru Hiša mladih Ajdovščina bo med 23. marcem in 15. aprilom 2018 potekal Festival Klementina, ki je namenjen predvsem ustvarjalnosti in kreativi. V program dogajanja smo zato uvrstili tudi nagradni foto natečaj, fotokros, k sodelovanju pa vabimo vse ljubitelje fotografije. Časa za sodelovanje imate do četrtka, 12. aprila 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotokros je projekt, ki je zasnovan na izvirnosti in drugačnosti. Gre za fotografski natečaj, ki se odvija v Vipavski dolini in teme Fotokrosa se nanašajo neposredno na mesto Ajdovščina in njegovo okolico, s čimer želimo doseči večjo prepoznavnost Vipavske doline, hkrati pa mlade spodbuditi k resnejšemu ukvarjanju s fotografijo.

Tema letošnjega fotokrosa - fotonatečaja je "ART PHOTO"

Pravila fotografskega natečaja;

* V fotokrosu lahko sodeluje, vsakdo, ki v določenem času pošlje vsaj eno fotografijo na razpisano tematiko.

* Fotografije morajo biti posnete v času trajanja natečaja, do 12. aprila 2018.

* Fotografije morajo biti posnete v Vipavski dolini.

* V natečaju veljajo tudi fotografije posnete z mobilnim telefonom ali tablico.

* Dovoljena je uporaba orodij za računalniško obdelavo fotografij.

* Fotografije pošljite skupaj z vašimi podatki (ime in priimek) na info@mc-hisamladih.si, najkasneje do četrtka 12. aprila 2018! Elektronsko pošto naslovite z FOTOKROS.

* Fotografije bo ocenila strokovna komisija.

* Najboljše fotografije bodo nagrajene in javno objavljene. Prva nagrada vrednosti bon za izdelavo in nakup Fotoknjige. Druga in tretja nagrada so praktične nagrade.

Tema letošnjega fotokrosa - fotonatečaja je "ART PHOTO" - V tokratni temi fotografskega natečaja Fotokros, iščemo najboljšo art - umetniško fotografijo, ki bo skušala prikazati pridih in utrip Vipavske doline

 

FESTIVAL KLEMENTINA 2018

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

5 + 2 =