Standup večer v MKC Hiša mladih Ajdovščina

Zabava & prosti čas | Sobota, 21.04.2018 ob 21:00 | Bar Hiša mladih Ajdovščina

In spet je čas za smeh v Mladinskem kulturnem centru Hiša mladih Ajdovščina. V soboto, 21. aprila 2018, ob 21. uri, bodo na našem odru gostovali: Klemen Bučan, Dušan Tomič in David Gorinšek. Vabljeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klemen Bučan je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Za seboj ima že 11 let nastopanja in več kot 500 stand up nastopov po vsej Slovenji. Nastopal je tudi že na Hrvaškem in v Bosni, zaradi svoje sproščenosti za mikrofonom pa je zelo kot priljubljen povezovalec raznoraznih prireditev. Več kot 5 let je delal na radiu, svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov. Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom "Survivor - Na robu preživetja", trenutno pa ga lahko gledamo v športno-zabavni oddaji "Dan za trening" ob torkih na Kanalu A.

Dušan Tomić-Dule je že deset let na stand up sceni in je do sedaj skuhal marsikatero šalo, še najbolj mu je ratala šala "gratinirane testenine". Edini stand up komik, ki svoje šale lahko tudi zapoje in prvi zmagovalec tekmovanja stand up komik leta, leta 2011, je mojster besednih iger, satiričnih aktualij, ter pepčka, ki ga je izpopolnil v osnovni šoli v anusu ljublane; na fužinah. Tudi on vas ne bo pustil ravnodušne, kajti sam nikakor ne zmore najti definicije za ravno. Ravno zato se je tudi toliko časa obdržal ter ustvaril svoj, unikaten "Stand by comedy show", ki je navdušil že marsikatero občinstvo znotraj in zunaj Slovenije.

David Gorinšek je na pol Štajerc, na pol vampirr, ki rad pije kri, še raje pa pivo. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobipalčkah in švercanju beloruskih potnih listov.

 

VSTOP PROST!

VABLJENI!

Mladinski kulturni center Hiša Mladih Ajdovščina

 

SOBOTA, 21. APRIL 2018 // 21h // BAR HIŠA MLADIH AJDOVŠČINA

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

0 - 2 =