Povabilo k soustvarjanju Dneva mladih in Strategija za mlade v občini Ajdovščina 2019 – 2023

Zabava & prosti čas | Sobota, 26.05.2018 ob 15:00 | MC Ajdovščina

Zadnjo soboto v maju, 26. maja, od 15.00 do 20.00, se bo v ajdovskem grajskem obzidju odvijal dogodek Dan mladih. Dan bo namenjen sproščenemu druženju mladih z namenom spoznavanja mladinskih organizacij, Mladinskega sveta Ajdovščina in predstavitvi Strategije za mlade v občini Ajdovščina. Glavna nit dogodka je problematika vključevanja mladih v občini Ajdovščina na temo »Slišim - vidim - povem - ukrepam!«, kar je glavni slogan Strategije za mlade v občini Ajdovščina 2019 -2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zato bi vas, kot kulturno zavedne občane povabili k sodelovanju, soustvarjanju in izpopolnitvi dneva z izražanjem umetniških vtisov, pogledov in občutij mladih na platno. Namen povabila je, ponuditi priložnost mladim umetnikom k večji prepoznavnost v javnosti in povečanje možnosti za nadaljnje sodelovanje z Mladinskim svetom Ajdovščina ali Občino Ajdovščina.

Po izboru obiskovalcev, pa bomo najboljše delo tudi nagradili. Za sodelovanje pri projektu je pogoj, da je mladi umetnik oziroma umetnica, star -/a med 15. in 29. letom, s stalnim ali začasnim prebivališčem v Vipavski dolini. Prijave sporočite na E-mail: marina.marc@msa.si ali na telefonsko številko: 040 / 212 142.

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

3 - 7 =