Standup večer v MC Hiša mladih

Zabava & prosti čas | Sobota, 19.05.2018 ob 21:00 | Bar Hiša mladih Ajdovščina

Še vedno skrbimo, da vas v MC Hiša mladih pošteno nasmejemo. Na vrsti je še en standup večer, tokrat v soboto, 19. maja 2018, ko vas bodo zabavali Aleš Novak, Eva Virc in Matic Kokošar. Vstop je prost, začnemo ob 21. uri, v Baru Hiša mladih. Vabljeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleš Novak je stand up komik nove generacije oz. drugega, tretjega vala stand up komedije pri nas. Po izobrazbi je...eh, koga zafrkavam, sam pišem to predstavitev, tretja oseba ednine ni potrebna. Po izobrazbi sem kemijski inženir, delal sem na inštitutu Jožef Stefan ampak se s tem področjem ne ukvarjam več. Sedaj me lahko spremljate v skeč oddaji Skečoholiki in v oddaji Štartaj, Slovenija! In na stand up odrih širom Slovenije ... no, enkrat sem nastopil tudi v Grazu.

Eva Virc: S stand upom se ukvarja od leta 2015, v tem času pa je že obiskala različne odre v Sloveniji in po svetu, med drugim Royal national theatre v Londonu, kjer si je ogledala predstavo Fantom iz opere. V prostem času se sprašuje kaj ljudje počnejo v prostem času, rada bere podnapise in ne mara romantičnih sprehodov po plaži. Pohvali se lahko z eno še živečo mačko in tremi medaljami Zlati sonček.

Matic Kokošar je študent in nekdanji metalec, ki rad pove dogodivščine iz študentskih domov Rožni Dolini. Prihaja iz srca Baške Grape, k srcu pa mu je prirasel tudi študentski dom, čeprav študentke zahajajo pretežno k njegovemu cimru.

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

8 + 5 =