Mala šola skejtanja in grafitarska delavnica

Zabava & prosti čas | Sobota, 11.08.2018 ob 18:28 | MKC Hiša mladih Ajdovščina

Tudi MKC Hiša mladih se pridružuje pestremu poletnemu programu Kaševega Letnega vrta 2018. Za vas pripravljamo malo šolo skejtanja in grafitarsko delavnico. Vabljeni, v soboto, 11. avgusta 2018, ob 18.30 uri, v ajdovske Pale.

 

 

 

 

 

 

Kdo se kot mulc ni želel naučiti skejtanja, v puberteti pa poprijeti za sprej in pografitati kako občinsko steno? Zato vam bodo Go sk8 academy skejtanje približali na sproščen, zabaven način, z namenom, da vsak posameznik spozna to subkulturo in osnove, ki smo se jih starejši vrstniki učili dlje časa.

Aktivnosti so prilagojene vsakemu posamezniku od popolnih osnov dalje, zato ni potrebno nobeno predznanje. Oprema na voljo za brezplačno izposojo (skejti, ščitniki in čelade), če pa imate doma svojo, je seveda dobrodošlo. Skejtanja vas bo učil Matija Bolčina, za delavnico grafitiranja pa bo poskrbel Ludvik Pečenko.

Zaželjena so že rabljena oblačila, ki jih ni škoda uničiti, ostale pripomočke dobite na licu mesta. Delavnici bosta potekali na parkirišču MKC Hiše mladih in Skate parku Pale. Delavnici sta brezplačni, a je število mest omejeno.

Prijave na mail: info@mc-hisamladih.si

Prijave možne na obe delavnici ali na posamezno

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

9 - 6 =