Standup večer v MKC Hiša mladih

Zabava & prosti čas | Sobota, 22.09.2018 ob 21:00 | MKC Hiša mladih Ajdovščina

Še vedno skrbimo, da vas v MKC Hiša mladih pošteno nasmejemo z uvodom v novo sezono standup večerov,. Tokrat v soboto, 22. september 2018, ko vas bodo zabavali Jernej Celec, Matic Kokošar in Ervin Šišić.. Vstop je prost, začnemo ob 21. uri, v Baru Hiša mladih. Vabljeni.

JERNEJ CELEC 

Jernej Celec je trenutno najbolj smešni slovenski zdravnik, ki prihaja iz Prekmurja, zadnja leta pa postaja eden najbolj prepoznavnih obrazov slovenske stand up komedije. Njegovi nastopi so polni obzervacijskega humorja, ki se ga loteva s svojim značilnim sarkastičnim stilom, polnim brutalne resnice. Zasledili ste ga lahko v televizijski oddaji "Planet Standup", v radijski oddaji "Naval smeha" na Valu 202,  na comedy roastu Vida Valiča, trenutno pa je režiser in igralec spletne skeč serije Skečoholiki.

 

MATIC KOKOŠAR

Matic Kokošar je študent in nekdanji metalec, ki rad pove dogodivščine iz študentskih domov Rožni Dolini. Prihaja iz srca Baške Grape, k srcu pa mu je prirasel tudi študentski dom, čeprav študentke zahajajo pretežno k njegovemu cimru.

 

ERVIN ŠIŠIĆ

Ervin Šišić zgleda kot Jaka od sosede, ki ga pokličete, ko se vam je pokvaril računalnik ali televizor, ko pa odide se pa ugotovite, da vam je ukradel radio, dedovo uro in pojedel kosilo za tri osebe.

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

5 + 5 =