CORE vadba

Zabava & prosti čas | Sreda, 14.11.2018 ob 19:00 | MKC Ajdovščina

Vabim vas, da se mi pridružite na CORE skupinskih treningih  v Hiši Mladih, Ajdovščina, večnamenska dvorana ob sredah 19h-20h

(Izjemoma bo v sredo, 17. oktobra 2018, Core vadba potekala v ajdovskem Klubu Baza.)

CORE vadba se osredotoča na krepitev celotnega telesa s poudarkom na krepitvi mišic trupa, zadnjice in nog. Naučim vas pravilnih gibalnih vzorcev in ozaveščanja mišic, katere krepimo. Zaradi takšnega načina izvajanja, je vadba varna, učinkovita in pripelje do rezultatov.

Trening traja 55 minut (vključeno ogrevanje + raztezanje).

Vaje izvajamo z lastno težo ter s pripomočki kot so uteži, elastike, TRX, bosu žoga ...

Pomagam vam do vaše najboljše forme. Želim vam, da se dobro počutite v svoji koži, pridobite samozavest glede svojega telesa, zdrave prehranske navade in se naučite poslušati svoje telo, čustva in misli. Spodbujam vas, da vaje izvedete pravilno ter na treningih date vse od sebe in premaknete svojo cono udobja.

O meni

Moje življenje je ves čas povezano s športom. Do študija sem igrala rokomet, vendar so mi poškodbe preprečile nadaljnjo športno in profesionalno kariero. Ljubezen do športa in gibanja je ostala in našla nove oblike v rekreativnemu teku, kolesarjenju in treningih za moč in vzdržljivost. Ker sem želela izboljšati svoje treninge, sem se vpisala na izobraževanje za osebnega trenerja AFP (Association of Fitness Professionals) in ugotovila, da sem do sedaj svoje treninge izvajala narobe in zato brez vidnih rezultatov.

Kot polno zaposleni mami 3-eh otrok, mi je uspelo uspešno zaključiti izobraževanje. Z  uravnoteženo prehrano in novimi vadbenimi pristopi, pa mi je po dolgih letih uspelo na lahkoten način in brez odrekanja izgubiti 10 kg ter preoblikovati svoje telo.   Svoje dosedanje znanje in izkušnje sem združila v skupinske treninge, osebno trenerstvo in prehransko svetovanje, ki skupaj pripeljejo do uspeha, zadovoljstva in dolgoročnih rezultatov. Tudi vam lahko pomagam do vaše najboljše forme.

Anita Pelicon

KONTAKT: 070 735 711

Stranke o meni: 'Anita, ti si super trenerka, motivatorka, predvsem pa prava prijateljica. Hvala za ves trud, spodbudne besede in pozitivno energijo, ki jo vnašaš v svoje trenersko delo'

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

2 + 3 =