SparkPale VOL.1 – House, Techhouse, Techno

Zabava & prosti čas | Sobota, 27.10.2018 ob 22:00 | MKC Ajdovščina

Tudi v zimskih mesecih Ajdovščina ne bo mirovala.V MKC Hiša Mladih in Društvu Spark (Summer Spark Festival) namreč napovedujemo serijo elektronskih dogodkov z naslovom SparkPale. Prvi v seriji dogodkov bo že v soboto 27.10.2018 v Baru Hiša Mladih v Ajdovščini.

 

Vsak izmed dogodkov bo žanrsko zaznamovan. Tokrat bodo na vrsto prišli ljubitelji house, techhouse in techno glasbe. Za vaša ušesa in noge bodo na plesišču skrbeli: Brtinzz, Luca Sabattini, Erik Gross & Panthegra b2b RookBeat (podrobnejši opisi DJ-jev spodaj).

ZAČETEK: 22.00
KONEC: 03.00
DOGODEK JE BREZ VSTOPNINE!

LINEUP (OPISI DJ-jev):

BRTINZZ
Brtinzz je že poznano ime na Primorski glasbeni sceni. Čeprav se z DJ-janjem ukvarja šele dobro leto, pa je polno zaseden z nastopi po celi Sloveniji. Nastopil je tudi že na večjih festivalih kot so Woodland, Summer Spark & Halamoye Dance Festival. Njegovi nastopi so energični in pristni, zato se že veselimo njegovega nastopa.

ERIK GROSS
Erik Gross je DJ iz Nove Gorice, ki je na sceni aktiven zadnjih nekaj let in je član organizacije Reload Events. S svojo vztrajnostjo in kvalitetnimi nastopi si je ustvaril svoj položaj na slovenski techno sceni v relativno kratkem času. Po dokaj aktivnem poletju z nastopi doma in v tujini se bo tokrat predstavil tudi v naših krajih.

PANTHEGRA b2b ROOKBEAT
Panthegra in Rookbeat sta »domači« dvojec, ki redno nastopa skupaj. Kar tri leta sta nastopala na Summer Spark Festivalu, kjer sta občinstvo vedno zelo razgrela. Najbolj se najdeta v "groovy"
ritmih čiste house glasbe, s katero poskrbita, da v miganje spravita prav vsakega na plesišču. Definitivno nastop, ki ga želite slišati 

LUCA SABATTINI
Luca Sabattini je znan obraz primorske techno scene, ki za mešalko nikoli ne razočara, s svojim ritmičnim ustvarjanjem in zvočnim čaranjem pa ugodi tako splošni publiki kot tudi zahtevnejšim poznavalcem elektronskih ritmov.

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

4 + 1 =