Zaposlitveni bazar 2020

Znanje & učenje | Četrtek, 12.11.2020 ob 12:00 | MKC Hiša mladih Ajdovščina

Zaradi trenutnih razmer, smo letošnji dogodek Zaposlitveni bazar oblikovali v priročen predstavitveni filmček, v katerem se predstavljajo srednje in poklicne šole. Posredovali smo ga osnovnim šolam v lokalni skupnosti, katere ga bodo vključile v program karierne orientacije. Na voljo pa vsem, ki razmišljate kam in kako po koncu osnovne šole. Vabljeni k ogledu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Večkratni načrtovani dogodek je sicer v svojih ustaljenih tirnicah, v mesecu oktobru potekal v veliki dvorani Zavoda za šport Ajdovščina. Domača telovadnica se je za eno dopoldne prelevila v zanimivo tržnico poklicev. Vsakič jo je obiskalo čez 200 osnovnošolcev in njihovih mentorjev. Sodelovanje Mladinskega centra Ajdovščina s srednjimi šolami v bližnji in širši okolici in lokalnimi podjetji je namenjeno orientirati mlade, da se lažje odločajo za svojo prihodnost in bodo nekoč uspešno konkurirali na trgu dela. Velja poudariti, da je dogodek vključen v Strategijo za mlade Občine Ajdovščina in je eden izmed pomembnih strateških ciljev za izboljšanje pogojev pri vstopu mladih na trg dela.

Organizacija in izvedba dogodka je torej dodana vrednost lokalne politike zaposlovanja, saj mlade seznanja tudi s potrebami razmer in interesov na lokalnem trgu.

Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina se zahvaljuje vsem srednjim in poklicnim šolam za sodelovanje pri oblikovanju dogodka, ki je bil zagotovo poseben izziv.

Povezava do videa: https://drive.google.com/file/d/1gcr0BKUhjFOeEOTkZ88kgEyO013F-JUU/view 

Video z dogodka:

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

7 - 5 =