Aktualne objave

Naj mladi prostovoljec - prostovoljka in Naj mladinski prostovoljski projekt

Prostovoljstvo | Petek, 24.02.2017 |

Mladinski svet Ajdovščina tudi letos išče Naj mlado prostovoljko/Naj mladega prostovoljca in Naj mladinski prostovoljski projekt v občini Ajdovščina v letu 2016. Na razpis, ki letos poteka pod sloganom »Prostovoljstvo je kul!«, se lahko prijavijo mladi posamezniki (prostovoljci stari med 15 in 29 let), neformalne skupine, društva, zavodi ali druge javne ali zasebne institucije; skratka vsi, ki so v letu 2016 delovali na območju občine Ajdovščina in so v svojo dejavnost vključevali prostovoljstvo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poglavitni namen razpisa je nagraditi mlade prostovoljce, ki svoj prost čas posvečajo skupnosti, in hkrati spodbuditi mlade k nadaljnjemu prostovoljnemu udejstvovanju v občini Ajdovščina. Prostovoljstvo je namreč način življenja, ki pomembno pripomore k razvijanju vrednot, kot je solidarnost. Prostovoljci pa so bogastvo vsake skupnosti, ki skupnost soustvarjajo v duhu socialnega napredka. Vse organizacije, ki ste v letu 2016 s svojimi prostovoljci soustvarjali lepšo skupnost vabimo, da se prijavite na razpis in predlagate vašega Naj prostovoljca oz. Naj mladinski prostovoljski projekt v občini Ajdovščina.

Dodatne informacije o natečaju in prijavnica so dostopne na spletni strani Mladinskega sveta Ajdovščina (www.msa.si). Izpolnjeno prijavnico pošljite priporočeno s pripisom "NE ODPIRAJ – NATEČAJ – PROSTOVOLJCI" najpozneje do petka, 24. februarja 2017, na naslov Mladinski svet Ajdovščina, Cesta IV. prekomorske 61 A, 5270 Ajdovščina. In ne pozabite, čakajo vas lepe nagrade!

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

6 - 1 =