Vsi dogodki

Naravna glina za lepoto in zdravje

Znanje & učenje | Petek, 20.09.2013 ob 19:00 | MC Ajdovščina

V četrtek, 19. septembra 2013, smo v MC Hiša mladih pripravili brezplačno predavanje in delavnico o Naravni glini, ki zelo učinkovito deluje na naše zdravje in mladosten izgled. Dogodek je vodila Tina Avguštin, ki se z glino ukvarja že vrsto let.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glino so uporabljali že pred desetletji, stoletji in tisočletji - potem pa je postala neznanka. Kaj je v slovenski glini tako čarobnega, inteligentnega, energetskega in učinkovitega da se ponovno vedno bolj vračamo k njeni uporabi?

O čem bo tekla beseda?

Kaj je glina in kako deluje?

Zakaj čistimo telo z glinenimi napitki in glinenimi kopelmi, ter kako jih pripravimo?

Zakaj je glina tako pomembna pri negi vsakega obraza?

Zakaj je glina tako super pri odpravljanju celulita?

Zakaj se glino uporablja v domači lekarni pri »skoraj« vsaki težavi?

Zakaj glina pri ustvarjanju sprošča in pomirja?

 

Na 1-urnem BREZPLAČNEM predavanju  vam bomo odgovorili na 1001 vprašanje o glini in Vam približali to »starodavno« ljudsko zdravilo in čarobnost delovanja gline. Kar pa je najlepše – izkoristite lahko akcijske cene glinenih izdelkov, ki jih bomo pripravili na samem dogodku.

Delavnice in predavanja vodi Tina Avguštin, ki je svojo pravljico z glino začela že v samem otroštvu, saj izhaja iz družine, ki ima že 60-letne izkušnje z glino, njenim pridobivanjem in predelavo v Komendi in njeni okolici. Svoje znanje in izkušnje že nekaj časa z veseljem deli preko člankov, predavanj, promocij, TV oddaj, delavnic in svetovanj po vsej Sloveniji. Že vrsto let se izobražuje na področjih, ki so tako ali drugače povezana z zdravjem in naravno kozmetiko, saj je poleg končanega univerzitetnega izobraževanja, certificirana refleksoterapevtka, maserka, kozmetičarka in terapevtka, znanje pa je dodatno izpopolnjevala tudi na mnogih strokovnih predavanjih, seminarjih in delavnicah pri nas in v tujini. Glino in njene zdravilne lastnosti je vrsto leto preizkušala med delom v kozmetičnih salonih, zdraviliščih in SPA centrih po celi Sloveniji.

 

glina 2013

 

ČETRTEK, 19. SEPTEMBER 2013 / 19h / MC HIŠA MLADIH AJDOVŠČINA

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

5 - 2 =