Zaključek kolesarske Enduro in B4X serije v MKC Hiša mladih Ajdovščina

Zabava & prosti čas | Sobota, 01.12.2018 ob 17:00 | MC Ajdovščina

Tudi letos bomo v MC Hiša mladih gostili zaključek sezone kolesarske Enduro serije. V soboto, 1. decembra 2018, tokrat pa se nam prvič pridružujejo tudi najboljši iz B4X Inverted.si pokala Slovenije. Vabljeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V soboto, prvega decembra, vas organizatorji tekem in prostovoljci SloEndura ter B4X Inverted.si pokala Slovenije vabijo na zaključek sezone, kjer bodo razglasili letošnje najboljše tekmovalce in tekmovalke. Razglasili bodo tudi najboljše ekipe in najboljšo tekmo sezone.

Kje in kdaj? Dobimo se v Hiši Mladih, v Ajdovščini, in sicer ob 17.00. Sledi nekaj sproščenega druženja, da počakamo vse zamudnike, preden začnemo z razglasitvijo letošnjih najboljših. Po končani razglasitvi se nam domov ne bo mudilo, ogledali si bomo letošnje filme in slike z dirk, ter se poveselili z somišljeniki.

Dopoldne? V primeru lepega vremena je v Ajdovščini tudi v tem obdobju možno opraviti prav lepo kolesarsko turo, zato priporočamo, da prideš že prej in sabo pripelješ kolo, ter se pridružiš eni od skupin, ki jih nikoli ne manjka.

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

8 - 0 =