SparkPale VOL.2 – Festival Music Edition

Zabava & prosti čas | Sobota, 08.12.2018 ob 22:00 | MKC Ajdovščina

Po zelo uspešni prvi ediciji dogodka SparkPale, se le ta ponovno vrača v Ajdovščino.V MKC Hiša Mladih in Društvu Spark (Summer Spark Festival) napovedujemo SparkPale VOL.2, ki se bo odvil v soboto 8.12.2018 v Baru Hiša Mladih v Ajdovščini.

 


Vsak izmed dogodkov bo žanrsko zaznamovan. Tokrat bodo na vrsto prišli ljubitelji festivalske plesne glasbe (žanri kot so house, EDM, future house, electro, progressive house in melbourne bounce). Za vaša ušesa in noge bodo na plesišču skrbeli: Impulz, Mike Prob, The Presidents & DJ Alex Mark (podrobnejši opisi DJ-jev spodaj), ki imajo ogromno festivalskih izkušenj tako iz Slovenije kot iz tujine.

ZAČETEK: 22.00
KONEC: 03.00

DOGODEK JE BREZ VSTOPNINE!!!


LINEUP (OPISI DJ-jev):

IMPULZ
Impulz je že pravi rezident dogodkov pod orkiljem Summer Spark Festivala in sinonim za primorsko festivalsko glasbo. Mladi primorec nastopa po festivalih tako v Sloveniji kot v tujini, njegove pesmi pa se redno uvrščajo na lestvico Beatport top 100. V letošnjem letu je še dvignil svoj nivo in nastopil na velikih festivalih kot so StellarBeat music festival, Hi Festival in ostali.
Na našem območju pa je Impulz najbolj poznan po svojih remixih viralnih uspešnic!

MIKE PROB
Mike Prob se bo prvič predstavil v naših krajih. Iz leta v leto dobiva več prepoznavnosti, kar so opazili tudi največji svetovni DJ-ji, ki so podprli njegovo glasbo (Nicky Romero, Juicy M, Yves V, Mike Williams in drugi). Tudi on je letos veliko nastopal po festivalih in dogodkih, med največjimi sta gotovo StellarBeat Festival in Castle Kolpa Music Festival. Najbolj se najde v Future House glasbi, ki jo tudi redno izdaja na youtube kanalu Future House Cloud, ki je eden največjih kanalov kar se future house glasbe tiče.

THE PRESIDENTS
The Presidents (brata Erik in David Babič) sta mlada primorska DJ-a in party maker-ja. S svojo strastjo sta začela ob vstopu v srednjo šolo, najprej sta vrtela v spalnici in šolskih plesih, nato na raznih privatnih zabavah, potem pa tudi na nekaterih večjih dogodkih (Maln, Mladost v Smokvici, Summer Spark Festival). V njunih setih se najde več žanrov elektronske glasbe, najraje imata bass house, house in bounce. Raznovrstne žanre spretno prelivata tako, da dvigneta energijo na vsakem plesišču.

DJ ALEX MARK
Dj Alex Mark je mlad DJ iz Podnanosa, ki se z glasbo ukvarja že od svojih rosnih let. Ima veliko strast do elektronske glasbe in najde se v veliko žanrih, s svojim miksanjem pa zna tudi spretno vijugati med njimi.

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

7 - 0 =