Koncert: Matic Marentič & V. Dimenzija

Zabava & prosti čas | Petek, 29.03.2019 ob 21:00 | Bar Hiša mladih Ajdovščina

Spet je čas za svežo glasbo v  naši družbi. Pridružite se nam v petek, 29. marca 2019, v Baru Hiša mladih, ko se bomo zabavali ob zvokih mladega glasbenika iz Postojne, Matica Marentiča. Skupaj z njim pa bodo na odru še člani skupine V. Dimenzija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vse besede zbledijo v jutru, ostane le še grob spomin. (…) Danes je len dan,” je del besedila nove pesmi postojnskega pevca Matica Marentiča, zmagovalca FeNS festivala, ki je že od desetega leta predan kitari. Skladbo, ki jo je s svojimi poslušalci premierno delil na YouTubu, mladi glasbenik opisuje kot umirjeno rock balado. “Naslov Len dan opisuje dan, ki ga nekateri občasno, nekateri bolj pogosto doživimo po zabavi prejšnji večer,” pojasni nadarjen kitarist, ki se je v igranju pilil celo pri svetovnemu kitarskemu mojstru Paulu Gilbertu. Videospot za pesem je snemal v Postojni.

Matic Marentič se je z glasbo začel ukvarjati že v prvem razredu osnovne šole, sprva je igral klavir, pozneje pa je v roke vzel svojo veliko ljubezen, kitaro. Roker po srcu, ki je Slovenijo opozoril nase pri 21 letih, ko je zmagal na Festivalu novih skladb FeNS, je pred tremi leti izdal prvo zgoščenko z naslovom M. V kratkem bo s člani svoje spremljevalne skupine končal nov album, na katerem bo večina njegovih avtorskih pesmi, v njih pa bo seveda nepogrešljiva kitara.

Vabljeni v našo družbo, v petek, 29. marca 2019.

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

4 + 4 =