DAN ZA SPREMEMBE 2021

Zabava & prosti čas | Sobota, 10.04.2021 | MKC Hiša mladih Ajdovščina

10. 4. DAN ZA SPREMEMBE, akcija Slovenske mreže prostovoljskih organizacij Slovenske filantropije, Združenje za promocijo prostovoljstva, tokrat s sloganom »Premagajmo osamljenost« poteka v polnem zamahu. Številnim občinam se je pridružilo tudi mesto Ajdovščina. Na pobudo Mladinskega kulturnega centra Hiša mladih Ajdovščina je v akciji sodelovalo 16 organizacij in institucij, vključno z nekaterimi vzgojno - izobraževalnimi zavodi.

Zaradi zaprtja ustanov se je akcija zaključila predčasno, zato je v sredo, 31. 3. Ajdovščina zacvetela na poseben način in postala MESTO TULIPANOV ZA KRATEK ČAS. Mladinski center je namreč idejo Slovenske Filantropije nadgradil s pridihom pomladi in izbral cvetlico TULIPAN, s katero je kot rdečo nit, slogana »Premagajmo osamljenost« povezal krog sodelujočih. S tokratno akcijo smo postali povezani in bili sprememba za en dan.    

 

Hvala vsem, ki ste sodelovali z nami in nam pomagali, da je akcija uspela: Otroški vrtec Ajdovščina, OŠ Col, OŠ Otlica, OŠ Dobravlje, OŠ Šturje, Zavod za šport Ajdovščina, IMP Ajdovščina in Mladost na burji, Društvo tabornikov Rod Mladi bori, PUM - O Ajdovščina, MSA Ajdovščina, MDPM Ajdovščina, VDC Ajdovščina- Vipava, Dnevni center Šent Ajdovščina, Dom starejših občanov Ajdovščina, Hiša Malorca Ajdovščina, Občina Ajdovščina.    

 

Hvala podjetju Biterra d.o.o za finančno podporo akcije.

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

5 - 5 =