Transverzala mladinskih organizacij

07.09.2011 - 30.04.2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.mladi-in-obcina.si/

Knjižica ima poleg predstavitvene tudi podporno vlogo za vse tiste mlade, ki bi z ustanovitvijo oz. izboljšanjem delovanja organizacij v svojem kraju želeli slediti zgledu v knjižici zajetih struktur.

Zbiranje žigov nagrajuje!

Prvi štirje, ki bodo obiskali vse v knjižici zajete strukture in tako zbrali vse žige, bodo nagrajeni z dvema nočitvama za dve osebi v enem od mladinskih hotelov po lastnem izboru (Mladinski hotel Ajdovščina, Mladinski hotel Brežice, Mladinski hotel Celje - MCC Hostel, Mladinski hotel Velenje).

Zbiranje žigov v Transverzali mladinskih organizacij poteka od 1. julija 2011 do 30. aprila 2012. Nagrado je mogoče vnovčiti do 30. avgusta 2012.

Vabimo te, da obiščeš predstavljene organizacije in ugotoviš, kje je vir njihovega uspeha. Predstavniki organizacij ti bodo z veseljem predstavili svojo zgodbo o uspehu.

Če želiš svoj izvod Transverzale mladinskih organizacij, piši Mladinskemu svetu Ajdovščina na e-mail: . Število knjižic je omejeno.

Pravila nagradne igre si lahko prebereš v uvodnih besedah knjižice ali na spletni strani http://www.mladi-in-obcina.si pod rubriko Transverzala mladinskih organizacij.