Muchas gracias Violeta.

23.07.2012 - 06.08.2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Violeta, ki je k nam prišla v začetku avgusta 2011, je bila prva EVS prostovoljka, ki je delovala v okviru Mladinskega centra Hiša mladih iz Ajdovščine. In vsekakor je bila super popestritev dogajanja v našem centru, prav tako pa tudi dobrodošla delovna sila pri naših programih. Sodelovala je takorekoč pri vseh aktivnostih, kar nekaj pa jih je pripravila tudi sama, npr. večere španskega filma, tečaj španskega jezika, tečaj španske kuhinje in še marsikaj, verjetno pa je njen največji prispevek organizacija nepozabnega Vintage piknika v okviru MC Tedna mode 2012 in pa priprava prvega festivala grozljivih filmov v Ajdovščini, Baw Baw festivala.

Violeta je bila tudi nasploh med mladimi v Ajdovščini odlično sprejeta in je že kmalu po prihodu navezala veliko prijateljstev, ki so iz dneva v dan postajala še bolj trdnejša. No, na srečo Violeta odhaja v Španijo le za kratek čas, saj se že kmalu vrne nazaj v Slovenijo, ne sicer v Ajdovščino, prepričani pa smo, da si bo večkrat vzela čas za obisk tudi naših krajev.

V MC Hiša mladih Ajdovščina smo bili z njenim delom zelo zadovoljni in jo bomo vsekakor pogrešali. Zato, Violeta "gracias a todos y buena suerte"!

Kljub temu pa se bo EVS program v MC Hiša mladih nadaljeval tudi v prihodnje, saj že  v začetku oktobra 2012 pričakujemo Ramune Ysabello Drebulyte iz Litve, ki bo prav tako z nami eno leto.

ramune.jpg

 

V spodnji foto galeriji si lahko ogledate nekaj utrinkov iz krajše zabave, ki smo jo pripravili ob Violetinem odhodu.