DAN ZA SPREMEMBE 2015

28.03.2015 - 17.04.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menite, da naša družba ni namenjena v pravo smer? Se vam zdi, da se vedno bolj poudarja individualizem in sebičnost, medtem ko je solidarnosti vedno manj? Bi radi kaj spremenili, pa ne veste kako? Za vas imamo pravo rešitev – DAN ZA SPREMEMBE!

V koledarček si zabeležite datum 28. marec 2015. Vse, kar morate storiti, je, da pridobite nekaj podpornikov. Povežite se z lokalnimi organizacijami, šolo in občino. Ne pozabite povabiti niti podjetij. Prepričani smo, da boste hitro povezali ekipo prostovoljcev, ki bo za spremembe. 

Poglejte okoli sebe in hitro boste našli stvari, ki bi jih želeli spremeniti, ljudi, ki bi jim radi pomagali, naravo, ki bi lahko spet zadihala.

Z Dnevom za spremembe želimo ljudi spomniti na pomembno vrednoto, solidarnost, ki zaradi hitrega načina življenja vedno bolj izginja iz našega vsakdanjika. Tako bomo skušali prebivalce Slovenije nagovoriti, da stopijo iz ustaljenih smernic, zavihajo rokave in za en dan postanejo prostovoljci. Morda koga od njih navdušimo, da bo prostovoljsko delo opravljal še naprej.

Še več informacij najdete na TEJ POVEZAVI.

Program v MC Hiša mladih Ajdovščina:

Dan za spremembe 2015 - Pričnemo ob 10h dopoldan!

Z nami so bili:
Plesalci in plesalke - Plesni-center Adc
Rod Mladi Bori - ajdovski tabornik
Folklorna skupina OŠ Šturje Ajdovščina
Stella InStar...
Martina Zalar - Lavričeva knjižnica Ajdovščina

 

DZS_riba.jpg