11. BIT&BEAT v Galeriji Vipavski Križ

09.07.2021 / 09:45

Silva Karim je po izobrazbi je profesorica likovne umetnosti z znanstvenim magisterijem. Ukvarja se z ilustracijo, slikarstvom, s skulpturo in z unikatnim oblikovanjem v keramiki.  Vrsto let je delovala tudi kot likovna pedagoginja, zdaj svoje znanje deli na izobraževanjih za pedagoške delavce in ljubiteljske ustvarjalce.  Prisotna je tudi v strokovni literaturi z likovno pedagoškega področja. Imela je vrsto samostojnih razstav, sodeluje pa tudi na skupinskih razstavah v domovini in tujini. Večkrat je s svojim ustvarjanjem prisotna tudi na likovnih simpozijih in ekstemporih. Za svoje delo je prejela tudi več vidnejših nagrad. Živi in ustvarja v Ajdovščini. Več na: spletni strani www.silvakarim.si in Instagram  karimka2

 

 

Likovni ekstempore

Vipavski Križ, 9. julij 2021

 

MKC Hiša mladih, v sodelovanju z JSKD Območna izpostava Ajdovščina, vabi mlade likovne ustvarjalce k sodelovanju na ekstemporu, ki bo 9. julija potekal v slikovitem naselju Vipavski Križ.

Tema: Videz ali notranje doživetje

 

Potek ekstempora:

9.45       zbiranje udeležencev ekstempora

10.00     pozdravni nagovor organizatorja

10.15     uvod v likovno delavnico, strokovni napotki (mag. Silva Karim)

10.30     pričetek ustvarjanja

13.00     kosilo

15.30     oddaja izgotovljenih izdelkov za razstavo

16.00     odprtje razstave v Galeriji Vipavski Križ z zaključkom dogodka

 

Pogoji za udeležbo:

-  starost od 15. do 30 leta

-  veselje do likovnega ustvarjanja

 

Organizator nudi:

-  materiale za ustvarjanje (slikarska platna, akrilne barve, čopiče …)

-  malico in kosilo ter osvežilne pijače

Če bi radi ustvarjali z drugačnimi likovnimi tehnikami, morate materiale in pripomočke prinesti s sabo. Priporočamo, da prinesete s sabo tudi skicirko ali nekaj papirja in svinčnik za skice.

Vsi udeleženci ekstempora dobijo spominska priznanja. S svojimi likovnimi izdelki bodo lahko sodelovali tudi na letošnji razstavi Videz tipnega, ki jo organizira Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti.

Vsak udeleženec ekstempora soglaša, da lahko organizator njegova dela razstavlja, reprodukcije pa objavlja v medijih v promocijske namene organizatorja MKC Hiše mladih.

 

Obvezne prijave s prijavnicoprijavnica extempore.pdf

 

Prijazno vabljeni k ustvarjanju in sodelovanju!