STAND UP VEČER: Blaž Curk, Alen Borišek in Alen Mastnak

26.11.2022 / 21:00

Blaž Curk je Primorec, ki je sam sebi najhujši sovražnik. Ambicije, lenoba in paranoja zavito v eno, z zdravim dotikom depresije in domačega šnopca.

Alen Borišek, ljubitelj črnega humorja. Je mnenja, da je lepo in veselo smešno že samo po sebi, zato so temne plati življenja tiste, ki potrebujejo pozornost komikov. Temne teme so namreč pogosto temne le z ene strani, pravo barvo pa pokažejo šele, ko jih pogledamo pobližje.

Alen Mastnak je novi obraz na slovenski stand up sceni. Želel je postati dramski igralec, a ga je življenje pahnilo na oder stand up komedije. V slogu faliranega študenta je tudi delavnice stand up komedije obiskoval kar dvakrat. Po izjavah njegove matere je isti Jurij Zrnec, njegov približek temu pa je, da statira v seriji Ja Chef. Rad se pojavlja v filmih, zaenkrat kratkih. Nazadnje ste ga lahko videli v zmagovalnem filmu Muvita 6x60 z naslovom Kjer se prepirata dva. Njegov obraz krasijo brki, trebuh pa strije. Ker nima veliko kondicije vam bo predstavil svojih najboljših 15 minut materiala.

 

 

Vabljeni!

 

Vstop prost!