Christmas party za premlade

21.12.2023 / 18:00

Ponovno vabimo mlade, da zažurajo z nami, tokrat na božičnem partiju! 

Christmas party bo v četrtek, 21. decembra 2023, ob 18. uri, v varnem okolju Hiše mladih (bivši bar). Žur je namenjen izključno učencem zadnjega triletja ter dijakom prvega letnika lokalnih šol. Mladim bo na voljo brezalkoholna pijača in nekaj malega prigrizkov. Za ples in zabavo bodo poskrbeli odlični fantje iz skupine Zelene Gartrože. Vstop je prost.

Starše vljudno prosimo, da izpolnite prijavnico (https://forms.gle/4FEHFs67KdgmHodk7), s katero soglašate in dovolite svojemu otroku, da se udeleži zabave. Izpolnjeno prijavnico natisnete in jo skenirano pošljete na info@mc-hisamladih.si ali pa dostavite na naš naslov MKC Hiša mladih Ajdovščina, Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina. Brez podpisane prijavnice vašemu otroku žal ne bomo dovolili na zabavo.  

P.S.: Mlade organizatorke še vedno krepijo svojo ekipo vrstnikov, ki bi jim pomagali pri organizaciji, promociji, okraševanju ipd. Pišite nam!

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo. 

CHRISTMAS_PARTY_ZA_PREMLADE__2_.png

Projekt MATINEJE - ZABAVE ZA preMLADE je nastal na pobudo mlad(oletn)ih deklet, ki so si zaželele sprostitve, plesa in glasbe v družbi sovrstnikov. Izhajale so iz dejstva, da se mladi med seboj premalo družijo, saj je glavna prostočasna dejavnost sovrstnikov "visenje na telefonu".  

Zakaj matineje? Mladi odgovarjajo:

  • ker se premalo družimo
  • ker si zaslužimo sprostitve in zabave
  • ker želimo ustvarjati neprecenljive spomine na najstniška leta
  • ker smo premladi, da bi lahko obiskovali žure za velike