W SPORT DRAŽBA ŠPORTNE FOTOGRAFIJE

23.03.2023 - 31.05.2023

Vabljeni na ogled spletne razstave priznanih športnih fotografov, ki je nastala na pobudo lokalnega dogodka W SPORT, športna marketinška konferenca Ajdovščina.

 

Skozi svoja dela se predstavljajo trije izjemni športni fotografi.

Jure Makovec, ki si je nedolgo nazaj za svoje prebivališče izbral Ajdovščino, sicer pa poznan in priznan fotograf, čigar dela lahko najdete v številnih slovenskih in tujih medijih. Mnogokrat tudi s športno tematiko, predvsem so navdušujoči njegovi posnetki dirk Formule 1 ali pa s tekmovanj v zimskih športih, ki potekajo v Sloveniji.

Alen Milavec (Alen Milavec Photography), mladenič iz Podkraja je v zadnjih letih, s svojo fotografijo, postal prepoznaven po celotni zemeljski obli, po zaslugi odličnega sodelovanja s Tadejem Pogačarjem, dvakratnim zmagovalcem francoskega Toura. A kolesarstvo še zdaleč ni njegov edini motiv. Poleg izjemnih krajinskih fotografij, njegov opus zapolnjujejo tudi številni ostali športni utrinki.

Uroš Modlic (foto Modlic), ki prihaja iz Ljubljane, je verjetno najprepoznavnejše slovensko fotografsko ime v svetu reli dirk. Vse bolj pa je njegovo izostreno oko cenjeno tudi v tujini, zato je v zadnjem času stalni gost relijev za svetovno prvenstvo. Svoje fotografije pripravlja tako za domače kot tudi tuje naročnike, ki so v njegovih posnetkih prepoznali nadpovprečno kakovost.

Vsak izmed treh fotografov je razstavil pet svoji fotografij, skupaj se lahko naužijete 15 izjemnih športnih utrinkov.

Fotografije so printane na kvaliteten foto papir, v dimenzijah 50 x 70 in tri so večje 50 x 100 in zares izjemne!

Pred nami pa je tudi dražba fotografij. Izklicna vrednost vsake fotografije je 100 eurov.

V kolikor vas nakup fotografije zanima nas prosim kontaktirajte na info@mc-hisamladi.si ali na telefonski številki 041 945 392.

Prisotni smo tudi na Facebooku in Instagramu.